Nieuws

ZWAAI, HANG EN DUW JE FIT MET CALISTHENICS

Op zaterdag 18 mei opent in de Kanaalzone aan de van Rensselaerweg in Spankeren een Calisthenicspark. In dit park kunnen inwoners in de buitenlucht sporten. Na de officiële opening om 12.00 uur zijn er demonstraties en kunnen inwoners zelf aan de slag met de toestellen. Ook staan er spectaculaire battles tussen atleten uit de wereldtop van Calisthenics op het programma. 

24 juni gaat het evenement bij desluis niet door!!!

Helaas is er in de sluiskom blauwalg geconstateerd en dan neemt de organisatie uiteraard geen enkel risico. Het evenement wordt op een later tijdstip hopelijk alsnog georganiseerd.

In het programma van de rest van de Kanaalweek zijn vooralsnog geen wijzigingen.

Op 22, 23 en 24 juni vindt het Drakenbootfestival plaats in het Zwitsalpark Apeldoorn. Drie dagen lang wordt het park omgetoverd tot een groot festivalterrein en geniet je hier van leuke theatershows, grote en kleine bands, dj’s, foodtrucks en natuurlijk de drakenbootrace.

Op zaterdag en zondag strijden zo’n 50 teams per dag om de titels voor de snelste tijden maar ook voor de mooiste tenues, een heel spektakel! Wil je meedoen met een team? Schrijf je dan snel in! Het festival is op zaterdag en zondag overdag gratis toegankelijk.

Voor meer informatie en tickets kijk op https://www.grolschdrakenbootfestival.nl/ 

30 juni tijdens de kanaalweek organiseert Roeivereniging de Grift op het Apeldoorns kanaal een rondje Dieren. Het wordt een roeitocht van ca. 39 km van de roeiloods in Apeldoorn naar Dieren en terug.
Startijd vanaf 10.00 uur.

De tocht wordt geroeid door leden van ARV de Gift. De boten zullen op dezelfde tijd in Dieren aankomen. We doen deze tocht in het kader van Beleef het kanaal.
Voor verdere informatie: https://www.arvdegrift.nl 

CONTACT GEGEVENS

Dorpsstraat 83, 8171 BN  Vaassen
Email: info@beleefhetkanaal.nl 
GSM: +31(0)6- 14255667

Volg ons op

 

Updates in uw mailbox?

Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste kanaalnieuws en activiteiten.